السلام عليكم يا احلى اخوات
مقادير الشيش طاووق
1كيلو ربيان (جمبرى)
5 حبات بصل مقطع مكعبات
5 حبات طماطم مقطع مكعبات
5 حبات فلفل رومى مقطع مكعبات
اعواد خشب
لتتبيل الجمبرى
1 فلفل احمر مهروس
1 عصير ليمونه
1 معلقه صغيره ثوم مهروس
1 معلقه صغيره بهارات
1 معلقه صغيره كسبره وكمون
نصف معلقه صغيره فلفل اسمر
3 معلقه كبيره خل
يوضع الجمبرى ليتبل فيها لمده 3 ساعات
ثم بعد ذلك يوضع قطعه من الفلفل الرومى ثم من البصل ثم من الطماطم
ثم الجمبرى وهكذا
ثم يوضع الاعواد على الشواية على النار
ثم تقلب بصفه مستمره على جميع الجوانب حتى تطهى جيدا
ثم يقدم
وبالهنا والشفا لكل
مقادير الشيش طاووق
1كيلو ربيان (جمبرى)
5 حبات بصل مقطع مكعبات
5 حبات طماطم مقطع مكعبات
5 حبات فلفل رومى مقطع مكعبات
اعواد خشب
لتتبيل الجمبرى
1 فلفل احمر مهروس
1 عصير ليمونه
1 معلقه صغيره ثوم مهروس
1 معلقه صغيره بهارات
1 معلقه صغيره كسبره وكمون
نصف معلقه صغيره فلفل اسمر
3 معلقه كبيره خل
يوضع الجمبرى ليتبل فيها لمده 3 ساعات
ثم بعد ذلك يوضع قطعه من الفلفل الرومى ثم من البصل ثم من الطماطم
ثم الجمبرى وهكذا
ثم يوضع الاعواد على الشواية على النار
ثم تقلب بصفه مستمره على جميع الجوانب حتى تطهى جيدا
ثم يقدم
وبالهنا والشفا لكل