المكونات:
1- لفة جلاش
2- 1\8 زيتون اسود مقطع
3- 1\4 بسطرمة
4- قالب جبنه دومتي
5- 5 فلفلاية رومي صغير او 4 كبير + 2 فلفل حراق او حسب الرغبة بس هو بيبقي احلي بالحراق
6- نص كباية لبن
7- بيضة واحدة
8- سمن للدهان
الطريقة :
اول حاجة تدهني الصينية بالسمن وبعدين تقسمي لفة الجلاش قسمين وبعدين وتاخدي النص الاول تاخدي منه ورقتين ورقتين وبين كل ورقتين تدهني سمنه بالفرشة وبعد ما تخلصي النص الاول حطي بقي الحشو
اول حاجة تقطعي الجبنه الدومتي قطع شرايح وتقطعي البسطرمة عليها والفلفل الرومي والحراق برضو شرايح وعليهم الزيتون وبعدين تحطي النص الثاني بنفس الطريقة تدهني كل ورقتين بالسمنه بالفرشة المخصصة وبعد ما تخلصي حط الجلاش اضربي البيضة وعليها طبعا شوية ملح وفلفل شعرة صغنونة وعليهم نص كبايه اللبن وتسقي بيه الجلاش وبعد كده تقطعيه قبل ما تدخليه الفرن وبعدين تحطيه وبالهنا والشفا . وادعولي ويارب الاكله تعجبكوا
1- لفة جلاش
2- 1\8 زيتون اسود مقطع
3- 1\4 بسطرمة
4- قالب جبنه دومتي
5- 5 فلفلاية رومي صغير او 4 كبير + 2 فلفل حراق او حسب الرغبة بس هو بيبقي احلي بالحراق
6- نص كباية لبن
7- بيضة واحدة
8- سمن للدهان
الطريقة :
اول حاجة تدهني الصينية بالسمن وبعدين تقسمي لفة الجلاش قسمين وبعدين وتاخدي النص الاول تاخدي منه ورقتين ورقتين وبين كل ورقتين تدهني سمنه بالفرشة وبعد ما تخلصي النص الاول حطي بقي الحشو
اول حاجة تقطعي الجبنه الدومتي قطع شرايح وتقطعي البسطرمة عليها والفلفل الرومي والحراق برضو شرايح وعليهم الزيتون وبعدين تحطي النص الثاني بنفس الطريقة تدهني كل ورقتين بالسمنه بالفرشة المخصصة وبعد ما تخلصي حط الجلاش اضربي البيضة وعليها طبعا شوية ملح وفلفل شعرة صغنونة وعليهم نص كبايه اللبن وتسقي بيه الجلاش وبعد كده تقطعيه قبل ما تدخليه الفرن وبعدين تحطيه وبالهنا والشفا . وادعولي ويارب الاكله تعجبكوا