احنا اكيد رمضان قرب ركل يوم عزومة والاكل كل يوم زي اللي قبله
تعالوا نغير طبق الارز التقليدي ونعمل يوم فريك
نص كيلو فريك بصلة كبيرة
نص كيلو لحمة مقطعة شوربة لحمة
ملح وفلفل
الطريقة
تغسل اللحمة جيدا وتوضع علي النار ويوضع فوقها بصلة كبيرة مقطعة كبير
والفلفل الاسود وورق لورا وتغطي جيدا وبعد قليل نزود لها ماء مغلي كلما
احتاجت حتي النضج
نقطع بصلة قطع صغيرة وتشوح في ملعقة سمن ثم نغسل الفريك ونشوحه
مع البصل وبعد ذلك نضيف عليه المرقة وقطع اللحم ويتم نقلهم في طاجن
ووضعهم في الفرن
حتي تمام النضج و يوضع علي الوجه ملعقة صلصة طماطم لاضفاء لون مميز
وبالهنا والشفا جربوه ومش هتندموا ولا تنسوني بالدعاء
تعالوا نغير طبق الارز التقليدي ونعمل يوم فريك
نص كيلو فريك بصلة كبيرة
نص كيلو لحمة مقطعة شوربة لحمة
ملح وفلفل
الطريقة
تغسل اللحمة جيدا وتوضع علي النار ويوضع فوقها بصلة كبيرة مقطعة كبير
والفلفل الاسود وورق لورا وتغطي جيدا وبعد قليل نزود لها ماء مغلي كلما
احتاجت حتي النضج
نقطع بصلة قطع صغيرة وتشوح في ملعقة سمن ثم نغسل الفريك ونشوحه
مع البصل وبعد ذلك نضيف عليه المرقة وقطع اللحم ويتم نقلهم في طاجن
ووضعهم في الفرن
حتي تمام النضج و يوضع علي الوجه ملعقة صلصة طماطم لاضفاء لون مميز
وبالهنا والشفا جربوه ومش هتندموا ولا تنسوني بالدعاء