- المقادير
- 10 بيضات
- كوب وربع دقيق
- كوب سكر بودرة
- بيكن بودر ومحسن كيك
- فانليا
- 10 معالق ماء
ابدا اضرب البيض مع الفانليا كويس قوى اه نسيت وذرة ملح معاهم لمدة عشر دقايق
وبعدين اضيف السكر واحدة واحدة وبعدها الدقيق
واكون مشغاه الفرن اول ماابدأ واهم حاجة مافتحش على الكيكة ابدا لمدة نصف ساعة
ودة شكلها لما بتخرج من الفرن ومبشتغلش فيها الا لما تبرد خالص عشان متفرولش منى
ودى صورتها لما خلصت
ودى صورة كمان
اما التورتاية التانية فهى جديدة لانج من اختراعى
المقادير
وبعدين اضيف السكر واحدة واحدة وبعدها الدقيق
واكون مشغاه الفرن اول ماابدأ واهم حاجة مافتحش على الكيكة ابدا لمدة نصف ساعة
ودة شكلها لما بتخرج من الفرن ومبشتغلش فيها الا لما تبرد خالص عشان متفرولش منى
ودى صورتها لما خلصت
ودى صورة كمان
اما التورتاية التانية فهى جديدة لانج من اختراعى
المقادير
- 3باكو بسكويت مارى السادة +قرفة +كاكاو حسب الذوق بتقللى وتنقصى
- ربع كيلو كريم شانتيه
- ربع كوب زبدةسايحة
- فاكهة مشكلة حسب الذوق (مانجو عنب كيوى اناناس)
- وبس نبدا نكسر البسكويت لغاية لما يبقى بودرة واضيف الكاكاو والقرفة ليها وبعدين الزبدة السايحة
- نرص البسكويت فى قعر صنية وعلى الاجناب ببدأ اضيف الفاكهة داير مايدور واقطع فاكهة قطع صغيرة واحطها فوق البسكويت وابدا اضيف بعد كدة الكريم شانتية بعد ما اعملة واكون مقللة اللبن اللى انا مستخدماة عشان عايزة تقيل واحطة فوق الفاكهه وادخلة الفريزر نصف ساعة وادعولى
- ملحوظة : هزعل جدااااااااااااا لو مردتوش ومقيمتوش عشان انا تعبت جداااااا فى الموضوع دة وهسيبكم مع الصور الباقية